Skip to main content
sep 23, 2023

Luca rykker op i klasse

Sommeren er på hæld og her er lige en frisk update fra Luca. Som nævnt tidligere skulle Luca køre COTF og EM hen over sommeren.
Men i forbindelse med de indledende tests, var det tydeligt at Luca skulle rykke op i X30 Senior og OK på grund af hans højde og vægt.

Fra Junior til Senior

Er du gal en sommer!!!
Den startede med COTF og EM i Rødby, i OK Junior, hvor målet var at nå finalerne.
Der var 140+ tilmeldte til de to løb og 34 kørere gik videre til finalerne.

Det blev ikke til nogle finalepladser…
Men der var meget læring at hente. Jeg blev konstant ramt af uheld og mine medkonkurrenter var meget mindre end mig – og dér var det tydeligt, at jeg havde min størrelse og vægt imod mig.

Jeg var et hovede højere end de fleste og det gav et problem i forhold til vægtfordelingen, som helst skal være placeret så lavt som muligt.
Højden var også et problem i forhold til vindmodstand. Så den eneste rigtige løsning var, at søge dispensation og rykke en klasse op.

Så det gjorde vi. Og det med succes.
I weekenden uge 35, i mit andet seniorløb, kunne jeg stille mig øverst på podiet og kalde mig for Danmarksmester i DASU X30 Senior!!!

Det var bare den perfekte weekend, hvor jeg både satte pole, fik banerekord og vandt finalen.

Nu koncentrerer jeg mig om de sidste løb i SKCC og glæder mig til de sidste to løb i Italien i IAME serien.
Og det hører I meget mere om i næste blog – jeg glæder mig helt vildt!!!

2023 Danmarksmester DASU Senior X30
En stolt og glad nykåret danmarksmester i DASU X30 Senior!!!

MDK Juniorkører

Luca er blevet udnævnt MDK Junior kører og er nu i samme båd som far og storebror, som begge er ambassadører for MDK Motorsport.

En anden rigtig god nyhed, er at jeg er blevet en del af MDK Motorsport. Teamejer Mark Kvamme tilbød, at jeg kunne blive en del af MDK Motorsport som juniorkører.
Dette vil give mig nogle rigtig gode muligheder, for at udvikle mig – og det sammen med de fantastiske mennesker, som arbejder i MDK Motorsport.
Så et kæmpe tak til Mark og teamet!

Igen, er det vigtigt for os at understrege, hvor glade vi er for jeres støtte og engagement, dette kunne ikke lade sig gøre uden jer!!!

TAK fordi I er med på rejsen!

MDK Motorsport

© Luca Magnussen. All rights reserved. Powered by fuel.