Skip to main content
apr 25, 2024

Luca har nu kørt de første løb i Italien

Luca har nu kørt de første løb i Italien med et par godkendte resultater.
I søndags brugte vi en afdeling af SM, som træningsløb og der var det tydeligt at løb og træning i Italien har båret frugt.

Senior ROK

I marts kørte Luca sit første løb i ROK Cup Italy på South Garda Karting.
En bane som Luca er rigtig glad for og en bane hvor han har testet meget.
Luca var hurtig hele ugen og lå konstant i top 5 og i flere træninger var han hurtigst. Men et motorproblem drillede på løbsdagen og det helt store resultat udeblev desværre.
Heldigvis fik Luca kørt et par gode heats og tog fra South Garda med en god fornemmelse for hvad det næsteskridt skulle være.
At rykke op i klasse – igen.

Super ROK

Velkommen til de hårde drenge

Luca rykkede fra Senior ROK til Super ROK. Karten er den samme, men motoren har lidt mere power og klassen er for de lidt ældre med noget mere erfaring.

Anden afdeling af ROK Cup skulle køres på Jesolo – samme bane som Jan blev verdensmester på 3. gang. Luca var med fremme forreste i feltet hele ugen, men en påkørsel på første omgang i finalen, gjorde at vi måtte tage fra Jesolo uden point, men med en masse erfaring i bagagen.

Resultat SM – København 21.4. 2024 

I søndags brugte vi en SM afdeling i København som et træningsløb og der var det tydeligt at se at Luca har rykket sig gevaldigt og hele tiden udvikler sig:

Kvalifikation: P1
Heat 1: P1
Heat 2: P1
Prefinale: P1
Final: P1

Luca satte desuden hurtigste tid i alle heats!!!

 

Luca nummer 1

Mellem løbene i Italien, tester Luca gokart 1-2 gange om ugen i hhv. København og i Rødby. Samtidig får han kørt en masse timer i simulatoren og får passet hans fysiske træningsprogram.
Der er fokus på at komme i god køreform og selvfølgelig på Danmarksmesterskabet, som skal køre på Rødby i August.

DR1 har fulgt Luca i et par måneder nu, og mangler kun at lave de sidste interviews. Programmet kommer til at hedde ”Barn af Eliten” og bliver sendt på DR1 til efteråret. Håber at I har lyst til at se med.

Igen, er det vigtigt for os at understrege, hvor glade vi er for jeres støtte og engagement, dette kunne ikke lade sig gøre uden jer!!!

TAK fordi I er med på rejsen!
Luca Magnussen

© Luca Magnussen. All rights reserved. Powered by fuel.