Skip to main content

DET KRÆVER MEGET MERE END EN GOKART AT KØRE GOKART!

Det er vigtigt at grejet er i orden, så foruden en professionel gokart (læs gokarts), skal udstyret vedligeholdes og optimeres løbende gennem sæsonen. Luca har tilknyttet en mekaniker samt en datamand til at skrue på karten, lave opsætning og analysere data til løb og træning.

En stor del af forberedelserne før sæsonen, foregår i Italien, da Luca ikke har mulighed for at træne herhjemme pga. vejret.

Desuden har Luca løbende udgifter til køreudstyr (dragte, hjelm, sko og handsker, ribbensbeskytter), motor, motorrenovering, dæk, tilmelding, licenser, transport, overnatning, fysisk træning samt mental træning.

Det er til alt ovenstående at Luca søger sponsorater til, så han kan få det bedst mulige fundament til at skabe sig en karriere inden for motorsport .

(Der bliver holdt strengt regnskab med udgifter og sponsorater og alle sponsorer kan til enhver tid få indsigt i forbruget.)

01
I kan gøre drømmen til virkelig­hed
02
I bliver en del af teamet
03
I kan få unikke oplevelser
04
I får god ekspone­ring
05
I bliver en del af et netværk

Sponso­rater

Sponsorat

Hvad får du som sponsor?

Ud over at blive en del af historien, om at hjælpe et ungt talent på vej til at nå sine mål, får du også eksponering på kart, køredragt, teamtøj samt varevogn. Du får løbende omtale på race recap video’er og opslag på diverse sociale medier (Facebook og Instagram). Disse er du velkommen til at bruge på egne platforme.

Igennem sæsonen vil du få tilsendt nyhedsbreve, så det er nemt for dig at holde dig opdateret. I slutningen af sæsonen vil vi afholde et gokartarrangement for alle sponsorer, hvor du har mulighed for at køre mod og med Luca.

Vi håber at ovenstående har vakt din interesse! Alle sponsorater er velkomne. Du er meget velkomen til at kontakte os, så vi kan lave et skræddersyet forløb der passer til dine ønsker, behov og niveau. 

Se mere på vores sponsormateriale (PDF)

Racing pakke

Hvad får du for dit sponsorat?

Ud over at blive en del af historien, om at hjælpe et ungt talent på vej til at nå sine mål, får du eksponering på kart samt løbende omtale på race recap video’er og opslag på diverse sociale medier (Facebook og Instagram). Disse er du velkommen til at bruge på egne platforme. Og så køber du plads til vores sponsor gokart Le Mans.

Igennem sæsonen vil vi afholde sponsor gokart arrangementer for alle sponsorer, så du har mulighed for at køre mod og med Luca.

Vi har stykket 3 pakker sammen som udgangspunkt, men ønskes andre muligheder, kan det sagtens lade sig gøre.

Alle pakker køber plads til et sponsor gokart Le Mans som afholdes på Roskilde Racing Center

Racing pakke
Racing pakke
SØLV pakke

SØLV pakke

Eksponering og omtale
1 kart (4 personer)
Pris 10.000 kr.

GULD pakke

GULD pakke

Eksponering og omtale
2 karter (8 personer)
Pris 15.000 kr.

PLATIN pakke

PLATIN pakke

Eksponering og omtale
4 karter (16 personer)
Pris 25.000 kr.

Luca Magnussen sponsorpakker 2023

PDF

Download vores “Talent søger support” PDF pjece

Test & Race Sponsor

Hvad får du for dit sponsorat?

Vil du eller dit firma være Test & Race sponsor? Ønsker du at tage samtlige udgifter til en test eller til et løb er der mulighed for det.

Dit navn/firma navn vil være at finde i Luca’s kalender og på de sociale medier. Da udgifterne varierer fra løb til løb og fra test til test, er der bred mulighed for budget. Fra en test est. 5000,- til en VM afdelign på ca. 100.000,

Kontakt os for mere info og evt. planlægning.

Klik på Luca’s kalender og se mulighederne.

Håber at høre
fra dig

© Luca Magnussen. All rights reserved. Powered by fuel.