Skip to main content

Push beskeder

Vi tilbyder push-beskeder som en funktion, der giver brugere mulighed for at modtage opdateringer eller notifikationer direkte på deres enheder, såsom mobiltelefoner eller computere. Når brugeren har tilmeldt sig push-beskeder, vil de modtage beskeder fra hjemmesiden, selv når de ikke aktivt bruger hjemmesiden.

Push-beskeder kan bruges til at informere brugeren om nye tilbud, opdateringer eller andre vigtige meddelelser fra hjemmesiden. Dette kan være en praktisk funktion for brugere, der ønsker at holde sig opdateret med de seneste oplysninger eller ønsker at modtage meddelelser i realtid.

Det er vigtigt at bemærke, at brugeren kan fravælge push-beskeder når som helst ved at ændre deres browserindstillinger eller deaktivere tilladelsen til at modtage meddelelser fra hjemmesiden.

For at modtage push-beskeder på din computer og Android enheder skal du følge disse trin:

 1. Åbn en webbrowser på din computer og naviger til vores hjemmesids.
   
 2. Når du er på siden, skal du se efter et pop-up-vindue, der beder om tilladelse til at sende push-beskeder til din computer. Klik på “Tillad”, når du ser dette vindue.

   
 3. Hvis du ikke ser et pop-up-vindue, kan du i stedet acceptere push-beskeder ved at klikke på klokken i det nederste højre hjørne.  
   
 4. Når du har givet tilladelse til at modtage push-beskeder, vil du begynde at modtage meddelelser på din computer, når der er nye oplysninger eller opdateringer på den pågældende hjemmeside.

For at modtage push-beskeder på din iPhone og iPad skal du følge disse trin:

 1. For at kunne modtage push-beskeder kræves iOS version 16.4 på din iPhone og iPadOS version 16.4 på din iPad, eller en nyere version.
 2. Åbn Safari-browseren og naviger til vores hjemmeside, som du skal tilføje som genvej på din hjemmeskærm.
   
 3. Tryk på “Del” ikonet nederst på skærmen (firkant med en opadrettet pil i midten).
   
 4. Rul nedad og vælg “Føj til hjemmeskærm”.
   
 5. Tilpas navnet på genvejen efter eget valg, og tryk på “Tilføj” øverst til højre på skærmen.

 6. Genvejen vil nu blive tilføjet til din hjemmeskærm, og du kan flytte den rundt på skærmen eller i en mappe, som du vil.

 7. For at modtage push-beskeder skal du nu åbne din nye genvej på hjemmeskærmen og give tilladelse til, at vi kan sende dig push-meddelelser.
Luca Magnussen push beskeder
Luca Magnussen push beskeder
Luca Magnussen push beskeder
Luca Magnussen push beskeder
Luca Magnussen push beskeder
Luca Magnussen push beskeder

© Luca Magnussen. All rights reserved. Powered by fuel.