Skip to main content

Privatlivspolitik

Privatlivs- og cookiespolitik

Vi tager databeskyttelse alvorligt. Da vi behandler persondata, har vi derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger eller for at gøre dine rettigheder som registreret gældende, kan du gøre det på: info@LucaMagnussen.dk

Såfremt du mener, at vi har behandlet dine personoplysninger i strid med lovgivningen, kan du indgive en klage hos Datatilsynet. Dette kan ske på Datatilsynets hjemmeside.

Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Som kunde hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: navn, firmaadresse, e-mail og telefonnummer.

Som leverandør og samarbejdspartner hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: navn, firmaadresse, e-mail og telefonnummer.

Derudover tager vi forbehold for, at vi i visse tilfælde indsamler nogle af de oplysninger på dig, som du måtte have gjort tilgængelige på sociale medier, herunder særligt LinkedIn. Dette kan både være almindelige og personfølsomme oplysninger, og disse behandles derfor efter Persondataforordningens art. 9, stk. 2, litra e.

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent el.lign.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

© Luca Magnussen. All rights reserved. Powered by fuel.