Skip to main content
Lucas Sponsorer

mine Sponsorer

Adamsen’s Fisk

Midt på havnen i Gilleleje ligger i dag sjællands største fiske virksomhed – 80 engagerede personer er i sommerperioden beskæftiget hos Adamsen´s Fisk
Adamsen’s Fisk – en moderne fiske virksomhed der følger med tiden…

Benny Rasmussen og Søn A/S

Benny Rasmussen og Søn A/S har som vognmand mange års erfaring bag sig. De er eksperter inden for vognmandsbranchen og udfører en bred vifte af opgaver med høj kvalitet i højsædet.

Copenhagen Wine

Copenhagen Wine handler først og fremmest om passion for vin og ønsket om at udbrede kendskabet og adgangen til kvalitetsvine – altid til den rigtige pris!

Hos Copenhagen Wine er vi top engagerede omkring vin og elsker at dele passionen med dig. Du inviteres ind i vores verden af vin, hvor hver flaske kommer med en historie, og hvor du vil finde nøje udvalgte vine – fra vinproducenter, som vi har et indgående kendskab og en tæt relation til. Vi sikrer dig de bedste oplevelser i vinens smukke verden. 

DSV Transport

DSV Transport tilbyder totalløsninger og rådgivning til bygge- og anlægsbranchen samt asfalt- og betonindustrierne. Det har de gjort siden 1976, da en gruppe vognmænd etablerede De Sammensluttede Vognmænd.

Form By og Landskab

FORM by og Landskab tibyder rådgivning og ydelser indenfor, By- og Landskabs­udvikling, landskabsplaner, byplaner mv.

Friis Biler

Friis Biler er dit lokale AutoPartner værksted i Helsinge. Vores autoværksted har specialiseret sig god service og fair priser. Vi leverer samme ydelser som de større værksteder og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Gilleleje Brolægning ApS.

Gilleleje Brolægning ApS udfører alt i brolægning og anlægsarbejde. Ring til os i dag og vi finder en løsning sammen + 45 20 64 94 82

Gørløse Autoimport

Hos Gørløse Autoimport ApS. beskæftiger vi os kun med Mercedes. Det er derfor, vi er så gode til det, vi laver.

Grand Prix Tours

Læg ansvaret for din rejse til Formel 1 og Le Mans i vore hænder. Vi laver ture til samtlige Formel 1 løb verden rundt og har entrebilletter til det hele. På turene følger danske turleder der brænder for Le Mans og Formel 1, ligesom vi mange steder afholder vores populære RaceNight med eksperter som Peter Nygaard, Jan Magnussen, Ole Schack etc..  

HT Reklame

HT Reklame er leveringsdygtige i mange forskellige grafiske produkter – Eksempelvis skilte, bannere og labels, for bare at nævne nogle få.

IC Arkitekter A/S

IC Arkitekter A/S er en løsningsorienteret arkitekttegnestue med mere end 25 års erfaring indenfor byggeri. Vi tilbyder alle former for arkitektrådgivning, lige fra design, programmering, skitsering og bygherrerådgivning til myndighedsbehandling, detailprojektering, projektopfølgning, tilsyn og byggeledelse.

INDEN DU KLIKKER

INDEN DU KLIKKER hjælper dig, da du er den sidste forsvarslinie når det kommer til IT sikkerhed. 
Er du, din forening, dine medarbejder eller personale skolet til at modtage mail være på World Wide Web eller som vi kalder det Wild Wild West.

JAMAS A/S

JAMAS A/S officiel importør af Doosan i hele Danmark. JAMAS A/S har en flok dedikerede medarbejdere. Der alle yder en professionel indsats hver eneste dag. 

KBH Industri og Designgulve

KBH Industri og Designgulve. Michael Larsen er din professionelle gulvlægger. Vi kan lægge gulv i alle typer og størrelser til både private og erhverv. Vi udfører primært gulvlægning på Sjælland, men arbejder med kunder i hele landet. 

KNB.dk - BOGHOLDERI

KNB.dk yder bogholderiydelser som dækker jeres behov, helt op til aflevering af revisormappe.

Lad revisor bruge tid på at skatteoptimere din drift, men KNB.dk optimere din administration og bogholderi.

LASTAS

LASTAS er en virksomhed i transportbranchen, som forhandler lastbiler og trailere i Danmark og Skandinavien.

MDK Motorsports

MDK Motorsports mission er at skabe et miljø, hvor kørere – lær, forbedre og vinder.
Vi giver chauffører, deres familier og partnere den bedste oplevelse på banen.

Peab Asfalt

Peab Asfalt er en af Danmarks største landsdækkende og specialiserede belægningsvirksomheder med produktion og udlægning af asfalt til private, statslige og kommunale kunder.

Olaf Jensen A/S
Olaf Jensen A/S har været på landevejen siden 1934. Beskæftiger sig hovedsagligt med indenrigskørsel med lastbil under alle former.
ROAST Coffee

ROAST Coffee – Lad os stå for din kaffeløsning. Kaffe til kaffebarer, restauranter, hoteller og kontorer. Uanset om du er et lille kontor, en kaffebar eller et stort hotel, vil vi meget gerne hjælpe dig med at få den bedste kaffe.

Roskilde Sten og Grus ApS

Roskilde Sten og Grus ApS kører dagligt mange lastbiler ud på de danske veje, så her fra Roskilde bidrager vi i stor stil med at vedligehold den store efterspørgsel der generelt er på råstoffer, i takt med alle de igangværende byggerier, vejprojekter og andre former for nutidens fremtidssikring af vores land. Hvilket vi som virksomhed kun kan føle en stolthed over.

Rørby Johansen

Rørby Johansen råder over 15 store kranbiler og 35 lastbiler til entreprenørkørsel, maskintransport og specialtransport.

SASHI Beef Lover

JN MEAT INTERNATIONAL er en moderne produktionsvirksomhed med tilhørende opskæring/modning af kalve- og oksekød, samt pølsemagerisektion.

Saturnfireworks

Saturnfireworks er klar til at hjælpe dig til alle tænkelige lejligheder. De sammensætter festfyrværkeriet 100% til det enkelte arrangement.

SAWO

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Zøllner

Zøllner er en entreprenørvirksomhed, der siden 2007 har arbejdet med mange typer af entrepriser. Vores arbejdsområder omhandler primært kystsikring, anlægsarbejde og forsyningsarbejde.

Åndedrættet

Åndedrættet.nu er en gratis hjemmeside, for dig der gerne vil søge viden og fordybe dig i åndedrættet – den vigtigste kropsfunktion af alle.

Åndedrættet.nu drives af Lotte Paarup, der er fysioterapeut og ekspert indenfor åndedrætsterapi. Lotte arbejder med det optimale 3-dimensionelle åndedræt, og hendes motto er:

Træk vejret bare lidt bedre, og få det med det samme meget bedre!

Luca
Magnussen

Er du interesseret i
i et fremtidigt samarbejde?
Så skriv til mig og mit team

© Luca Magnussen. All rights reserved. Powered by fuel.