Skip to main content
feb 23, 2024

2024 sæsonen er i fuld gang

Første test er overstået og i 8 uge tager Luca afsted til årets første løb i Italien.

Tak for sidst!!!

Vi vil gerne starte årets første blog med at sige 1000 tak til vores sponsorer som var med til at gøre vores gokart event i Racehall til en stor succes.
Vi havde en fantastisk sjov aften og vi har bestemt os for, at gøre dette til en tradition i netværket.
Men for at vi ikke skal vente så længe, planlægger vi bl.a et lignende sommer event på Roskilde Racing Center.

Racehall

Hvad er planen for 2024

Vi har valgt 2 serier ud til Luca i 2024 – ROK Cup Italy og DKL.
Lucas primære fokus i 2024 vil være ROK Cup Italy som består af 8 afdelinger. Det er der, vi mener at den hårdeste konkurrence vil være og derved den bedste mulighed for at lære.
Vi fokuserer på race craft i år – at Luca skal ha’ løbserfaring – og det vil han få i denne klasse, da der er mange tilmeldte og derved flere indledende heats.

Karten er samme type som sidste år, det er kun motoren der er anderledes – den nye motor har lidt mere power. Når vi skriver at karten er den samme, så er det ikke helt rigtigt .
Vi har valgt at skifte fra Tony Kart til EKS Kart, da de udvikler sig i den rigtige retning.
Luca har testet karten i Italien i slutningen af Januar og han fløj afsted. Karten passer rigtigt godt til hans kørestil og vi har stor tiltro til, at vi har taget den rigtige beslutning med at skifte mærke i 2024.

Ud over ROK Cup Italy, er Luca tilmeldt DKL i Danmark. Serien består at 4 løb, hvor Luca deltager i 3 afdelinger, da der er sammenfald med løb i Italien.

Og så er der jo et Danmarksmesterskab der skal forsvares. Og det sker på Rødby Karting Bane i august.
Vi synes selv at vi har fået lagt en god plan for 2024. Og som sidste år, kan der ske lidt tilføjelser i form af Formel 4 test eller test af andre former for biler i løbet af efteråret.
Kalenderen er opdateret, og der kan I finde information om løb, klasse samt live timing.

Igen, er det vigtigt for os at understrege, hvor glade vi er for jeres støtte og engagement, dette kunne ikke lade sig gøre uden jer!!!

TAK fordi I er med på rejsen!
Luca Magnussen

© Luca Magnussen. All rights reserved. Powered by fuel.