Skip to main content
nov 23, 2023

Årets sidste løb er kørt i 2023

Året bød på en masse point på læringskontoen og det er lige præcis, hvad disse år drejer sig om. At det så også blev krydret med et dansk mesterskab, indikerer bare at vi er på helt rette vej..

Luca Magnussen blog

Løb i Italien

I løbet af oktober og november har Luca kørt 2 løb i Italien: Trofeo delle Industrie samt Final Games. Begge løb blev kørt på South Garda Karting og begge bestod af topkørere fra hele verden (31 nationer).
Så vi var sikre på at få en masse point på læringskontoen. Og det var fantastisk at være med, men også utroligt hårdt.

Det har virkeligt givet indblik i hvor meget det kræver at være med fremme hele tiden. Farten er der, Luca blev hurtigere og hurtigere og er nu med helt fremme på tiderne.
Nu er opgaven at lære at sætte en løbsweekend sammen fra start til slut og finde økonomien til at kæmpe imod fabrikskørerne.

Ved sidste løb missede han pole med hhv. 0,07 og 0,01 ser. !!! Så han er der hvor han skal være fartmæssigt, nu skal vi arbejde videre på race craft – den erfaring man får ved at køre løb.

 

Luca Magnussen

4 ugers ufrivillig pause

Finalen til Final Games endte på hospitalet i Desenzano for Luca.

En brækket fod og to smadrede ledbånd blev resultatet i finalen til Final Games desværre. Luca havde gjort sig godt bemærket i begge quali heats og havde vundet fighter heatet kort før finalen, så det var et ærgerligt resultat at slutte af med.

Men de fine resultater inden finalen, skulle ikke overskygges af en påkørsel fra en noget aggressiv konkurrent. Så nu bruger Luca de 4 uger inden genoptræningen begynder, på simulatortræning og på at følge op i skolen. Han har fået en støvle på højre fod og en skinne på venstre, så han vinder ingen 100 meter løb det næste stykke tid. Heldigvis skulle han ikke opereres og lægen var meget fortrøstningsfuld om en hurtig ”recovery”

Luca uheld

Hvad så nu?

2024 er allerede startet…

Luca og Jan var knap nok landet i København, da det første opkald kom vedr. sæson 2024. Og de næste par måneder bliver brugt på at stykke en ny god sæson sammen til Luca.

Luca Magnussen race

Igen, er det vigtigt for os at understrege, hvor glade vi er for jeres støtte og engagement, dette kunne ikke lade sig gøre uden jer!!!

TAK fordi I er med på rejsen!

© Luca Magnussen. All rights reserved. Powered by fuel.