Skip to main content
dec 23, 2023

Årets sidste blog – Tak for din support

2023 er på hæld og planlægningen af 2024 er i fuld gang.
Vi er ved at gøre Lucas kalender klar og den første test er planlagt til januar.
Luca er startet op på sin genoptræning og glæder sig til at komme tilbage på banerne.
Vi er blevet kontaktet af DR1, som vil lave en dokumentar om sportsfamilier og det kommer som sendt fra himlen, da det er en fantastisk mulighed for at få Luca og hans team eksponeret på en god og fin måde.

Luca Blog

DR1 følger Luca i årets første halvår

DR1 vil lave en dokumentarserie om danske sportsfamiliers næste generation. Her kommer de til at følge 4 familier og den ene af dem er familien Magnussen.
De vil derfor følge Luca i sine forberedelser og tests op til 2024 sæsonen samt ved løb indtil juli måned. De bliver sendt til efteråret over 4 udsendelser af 30 minutters varighed.
Det er en fantastisk mulighed for Luca, at få profileret sig selv på den bedst mulige måde. Og så er det selvfølgelig også en super mulighed for hans sponsorere at få en masse synlighed og goodwill for at hjælpe den næste generation frem. Det er ikke første gang at Luca skal være med i en dokumentarserie. Tilbage i 2015 blev der også lavet en dokumentar om familien Magnussen som blev vist på Kanal 5 (Discovery).
Det kan han sikkert ikke huske så meget af, men han skal bare gøre som han gjorde sidst, nemlig at være sig selv. Det er der han er bedst!

Til info så vil DR1 følge en ridefamilie, en dansefamilie og en fodboldfamilie samt Luca. Fodboldfamilien er Bjarne Riis og Anne Dorte Tanderups søn (som åbenbart ikke syntes at nogen af sine forældrene er særlig seje!!).

 

Om Luca

Igen, er det vigtigt for os at understrege, hvor glade vi er for jeres støtte og engagement, dette kunne ikke lade sig gøre uden jer!!!

Vi ønsker jer alle en Glædelig jul og et Godt Nytår!

TAK fordi I er med på rejsen!

© Luca Magnussen. All rights reserved. Powered by fuel.