Skip to main content
okt 23, 2023

Luca fik sin Formel 4 debut

Luca fik sin Formel 4 debut på Padborg Park onsdag den 11 oktober. Han var booket ind til en testdag hos det erfarne Team Formula Sport v/ Henrik Jacobsen.

Formel 4 test

Det er ved at være den tid på året, hvor kørere og teams skal finde ud af, hvad næste år skal bringe. Luca blev inviteret af Henrik Jacobsen, Team Formula Sport, til en testdag på Padborg.

Testen havde kun det formål at give Luca en mulighed for at køre en rigtig racerbil og for at mærke efter, om tiden var inde til at lave et stort skifte. Forberedelserne startede i simulatoren i kælderen og lidt ude på vejen, for at øve koblingspunkt.

Luca og Jan Magnussen er ude og køre

Testen gik over al forventning. Luca satte ikke en fod forkert og var hurtig med det samme. Vejret var desværre ikke det bedste, så hele testen foregik i regnvejr, hvilket bestemt ikke gjorde det hele nemmere.
Men han klarede det fantastisk og vi forsøger at få endnu en test inden årets udgang. Men nu vender vi fokus mod gokart og det næste løb som skal køres i Italien.

BONUS INFO! Jan kørte sit første Formel 4 løb, for netop Henrik Jacobsen, i 1991 på JR.

Jan Magnussen F4

Luca - 51. udgave af Trofeo Delle Industrie

Tirsdag den 17/10 rejste Luca til Italien til et af årets sidste løb på South Garda.

Luca skal køre i X30 Senior klassen i den 51. udgave af Trofeo Delle Industrie.

Tidligere har kørere som Louis Hamilton, Giancarlo Fisichella, Jarno Trulli, Danil Kvyat, Logan Sargeant, Alexander Sims og vores egen Michael Christensen vundet det traditionsrige løb.
Så Luca glæde sig som et lille barn til at prøve kræfter med et stærkt felt, bestående af de bedste kørere i verden.

Og det hører I mere om i næste blog

Formel 4 debut på Padborg Park

Igen, er det vigtigt for os at understrege, hvor glade vi er for jeres støtte og engagement, dette kunne ikke lade sig gøre uden jer!!!

TAK fordi I er med på rejsen!

© Luca Magnussen. All rights reserved. Powered by fuel.